Ett personligare möte hos en tandläkare

Nya patienter

Skärmavbild 2018-04-04 kl. 13.43.17.png
 
Skärmavbild 2018-04-03 kl. 18.55.36.png

En personligare tandläkarmottagning

Oavsett om du besöker oss för en vanlig undersökning, kosmetisk tandvård, ett besök hos tandhygienisten eller ett större ingrepp är du i trygga händer. Vi har skapat en miljö med målsättningen att utstråla lugn, professionalism och trygghet. Kliniken är också utformad så att din integritet värnas på allra bästa sätt. Vår strävan är att skapa en relation med dig som patient och vi behandlar både dig och dina tänder med omtänksamhet och respekt. 

Vi har ett delegerat arbetssätt där varje medarbetares fulla potential och kompetens kommer till sin rätt. Detta skapar en lugnare arbetsmiljö där vi kan ge dig det där lilla extra av vår tid och vårt engagemang. Vårt mål är att ge dig det bästa omhändertagandet och den bästa tandvård du någonsin har fått samtidigt som du känner dig delaktig, avslappnad och trygg.

 

Sveriges bästa tandvård

I Svenskt Kvalitetsindex (SKI) senaste mätning av kundnöjdhet i olika servicebranscher fick Sleipnertandvården - tillsammans med övriga mottagningar i Praktikertjänst – högst betyg av alla.

 


Åsa & Indira som jobbar på Sleipnertandvården.

Åsa & Indira som jobbar på Sleipnertandvården.

En trygg relation

För oss är det du som patient som står i centrum. Du blir respektfullt bemött och du får information på ett sätt som gör att du förstår och känner dig delaktig.

Dessutom tar vi på Sleipnertandvården aldrig besluten åt dig. Istället kommer vi tillsammans fram till vilken behandling som är rätt för dig. Du får alltid veta vad din behandling kommer att kosta och vi förklarar skillnaden när det finns flera behandlingsalternativ. Vi håller också reda på din ersättningsperiod hos Försäkringskassan åt dig så att du alltid får maximal ersättning.


Tandvård för hela familjen

Till Sleipnertandvården är hela familjen välkommen. Alla barn och ungdomar mellan 3 och 24 år får dessutom kostnadsfri tandvård hos oss. Säg till så får du och ditt barn besöka oss samtidigt. Det blir både enklare och lite roligare.


Tveka inte att kontakta oss

Många har frågor och funderingar över hur vi arbetar, vad det kostar, om vi har kö och annat. Sådana frågor besvarar vi med glädje och alla får ett lika varmt bemötande som våra befintliga patienter.

Vill du byta tandläkare är det enkelt. Vi finns bara ett telefonsamtal bort.

peach-5.png