Ett personligare möte hos en tandläkare

Nya patienter

Skärmavbild 2018-04-04 kl. 13.43.17.png
 
Skärmavbild 2018-04-03 kl. 18.55.36.png

En personligare tandläkarmottagning

Oavsett om du besöker oss för en vanlig undersökning, kosmetisk tandvård eller ett större ingrepp är du i trygga händer. Redan innan du satt dig tillrätta infinner sig ett lugn. Det beror på att Sleipner-tandvården framförallt utmärker sig med att vi skapar en relation till våra patienter. Vi ser människan bakom tänderna och inte bara en person med tandproblem. Det innebär att vi behandlar dina tänder därefter – med omtänksamhet och respekt. 

Samtliga anställda på Sleipnertandvården, såväl Henrik Ramhult som tandhygienister och sköterskor, är dedikerade till att ta hand om dina tänder och dig på bästa sätt. Vi kallar det en personligare tandläkar-mottagning. Tillsammans ser vi till att din stund här hos oss blir som du hade förväntat och att resultatet övergår dina förväntningar.

 

Sveriges bästa tandvård

I Svenskt Kvalitetsindex (SKI) senaste mätning av kundnöjdhet i olika servicebranscher fick Sleipnertandvården - tillsammans med övriga Adderamottagningar i Praktikertjänst – högst betyg av alla.


 Åsa & Indira som jobbar på Sleipnertandvården.

Åsa & Indira som jobbar på Sleipnertandvården.

En trygg relation

För oss är det du som patient som står i centrum. För att bygga ett förtroende till dig har vår personal tystnadsplikt. Samtidigt för vi en journal över varje patient för att fortsätta hålla hög kvalitet. Som patient blir du respektfullt bemött hos oss och får information på ett sätt som du förstår.

Dessutom tar vi på Sleipnertandvården aldrig besluten åt dig. Istället kommer vi tillsammans fram till vilken behandling som är rätt för dig. Tydlighet är A och O. Hos oss får du alltid veta vad din behandling kommer att kosta och vi förklarar alltid skillnaden när det finns flera behandlingsalternativ.


Tandvård för hela familjen

Till Sleipnertandvården är hela familjen välkommen. Alla barn och ungdomar mellan 3 och 24 år får dessutom kostnadsfri tandvård hos oss. Säg till så får du och ditt barn besöka oss samtidigt. Det blir både enklare och lite roligare.


Tveka inte att kontakta oss

Många har frågor och funderingar över hur vi arbetar, vad det kostar, om vi har kö och annat. Sådana frågor besvarar vi med glädje och alla får ett lika varmt bemötande som våra befintliga patienter.

Vill du byta tandläkare är det enkelt. Vi finns bara ett telefonsamtal bort.

peach-5.png